CountrySuomeksi

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä tiedostat ja hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Betzerk - Tietosuojailmoitus

1 Johdanto

Betzerk on sitoutunut kunnioittamaan ja suojaamaan yksityisyyttäsi ja antamiasi henkilökohtaisia tietojasi tietosuojasta voimassaolevien lakien ja asetusten mukaisesti.

Henkilökohtaisia tietojasi käsitellään tämän Tietosuojailmoituksen mukaisesti. Betzerk saattaa saada tietoja minkä tahansa Betzerk -nettisivuston kautta, ollessamme puhelinyhteydessä tai muilla tavoin.

Tämä tietosuojailmoitus tekee tiettäväksi miksi ja miten henkilökohtaisia tietoja kerätään ja miten ne suojataan. Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina, meillä on käytössämme lisätoimenpiteet suojellaksemme tietoja ja turvataksemme niiden luottamuksellisuuden.

Ole ystävällinen ja tutustu seuraavaan ilmoitukseen huolellisesti, jotta ymmärrät käytäntömme ja tapamme käsitellä henkilökohtaisia tietojasi.

2 Keitä me olemme?

Olemme FAMILYPOT B.V., Curacaoon perustettu yritys, jonka rekisteröintinumero on C 154188 (0) ja rekisteröity osoite Fransche Bloemweg 4, Willemstad, Curacao ja FifthStreet Tech Ltd, Kyprokselle rekisteröity yritys, jonka rekisteröity osoite on Voukourestiou, 25, Neptune House, 1st floor, Flat/Office 11, Zakaki, 3045, Limassol, Kypros. Familypot B.V. on kokonaan Fifthstreet Tech Ltd:n omistama tytäryhtiö, jossa viimeksi mainittu tarjoaa verkkosivuston toimintaan liittyviä hallinto-, maksu- sekä tukipalveluja. Familypot B.V.:hen ja FifthStreet Tech Ltd:iin viitataan sanoilla "Betzerk", "me", "meidän" ja "meitä" aina tarvittaessa.

Familypot B.V. on verkkotunnuksen www.betzerk.com (Sivusto) omistaja ja ylläpitäjä ja se toimii ’rekisterinpitäjänä’ sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja -määräysten mukaisesti.

3 Mitä tietoja me keräämme

Seuraavan tyyppisiä tietoja saatetaan kerätä, kun käytät palvelujamme:

‚ÄĘ Tiedot, joita ker√§√§mme sinusta: Tietty√§ tietoa ker√§t√§√§n automaattisesti kun k√§yt√§t sivustoamme. T√§m√§ tieto sis√§lt√§√§ teknist√§ tietoa k√§ytt√§m√§st√§si laitteista (kuten esimerkiksi malli, k√§ytt√∂j√§rjestelm√§, IP-osoite, selaintyyppi, mobiililaitteen tunnistin), kirjautumistieto, tietoliikennedata, online-selailutottumukset sek√§ muuta tietoa siit√§ miten olet vuorovaikutuksessa tuotteillamme.

‚ÄĘ Tiedot, joita annat meille: Rekister√∂ityess√§si annat meille henkil√∂kohtaiset tietosi, joita ovat muun muassa etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sukupuoli, syntym√§aika, s√§hk√∂postiosoite ja asuinmaa. Jatkossa saatamme my√∂s pyyt√§√§ sinulta lis√§tietoa ja asiakirjoja, kuten valokuvallinen henkil√∂todistus, pankkikortti, tiliote, varallisuuden l√§hde, todistus tulojen l√§hteest√§, talouslasku ja muuta tarvittavaa tietoa jota meille saatat v√§litt√§√§. Ker√§√§mme tietoa kirjeenvaihdosta nettisivun kautta, s√§hk√∂postin kautta tai muilla tavoin (puhelinkeskusteluja saatetaan valvoa tai nauhoittaa - joko tarkistaaksemme ett√§ s√§√§nt√∂j√§mme on noudatettu, tai ratkaistaksemme esiintyneit√§ ongelmia, laadun tai palvelun parantamiseksi, koulutustarkoituksessa tai l√∂yt√§√§ksemme tai ehk√§ist√§ksemme petos- tai muuta rikosk√§yt√∂st√§.)

‚ÄĘ Tiedot kolmansilta osapuolilta: Saatamme saada henkil√∂tietoa sinusta my√∂s toisten organisaatioiden kautta, kuten tunnistuspalveluita tarjoavien yritysten, luottotietoja tarjoavien tahojen ja petosten torjuntaan perehtyneiden yritysten dataa.

‚ÄĘ Julkiset tiedot: Pyrkimyksiss√§mme edist√§√§ vastuullista pelaamista arvioimme asiakkaidemme taloudellista tilannetta pelata, ja ehk√§isemme ettei tuotteitamme ja palvelujamme k√§ytet√§ laittomiin tarkoituksiin. Tarkkailemme sellaisten tilien aktiivisuutta, joilla saattaa ilmet√§ riskej√§, miss√§ yhteydess√§ saatamme tarkistaa tietoja julkisista l√§hteist√§ kuten esimerkiksi sosiaalisen median sivut, kiinteist√∂omistusta koskevat tiedot ja maksukyvytt√∂myysrekisterit. Vaikka t√§m√§ tieto on julkista olemme edelleen hyvin varovaisia yksityisyytesi suhteen ja tarkistamme n√§it√§ tietoja ainoastaan mik√§li se on ehdottoman v√§ltt√§m√§t√∂nt√§.

4 Tiedonkeruun lähtökohdat

Betzerk kerää, käsittelee ja säilyttää henkilökohtaista dataa seuraavista syistä:

‚ÄĘ Kun se palvelusopimuksen t√§yttymisen vuoksi on v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ (haluamiesi palvelujen ja tuotteiden mahdollistamiseksi ja siten sopimuksemme t√§ytt√§miseksi, kuten esimerkiksi tilin rekister√∂innin tai vahvistamisen vuoksi ja hallinnollisista syist√§. S√§√§nn√∂t&Ehdot jotka rekister√∂innin yhteydess√§ hyv√§ksyt/olet hyv√§ksynyt muodostavat sopimuksen ja palvelujen s√§√§nn√∂t joita tarjoamme); "Palvelujen hallinnointia varten" sis√§lt√§√§ salasanojen muistutuksia, palveluviestej√§ kuten nettisivun huoltotoimenpiteet, p√§ivityksi√§ Yksityisyydensuoja ja Ev√§steet -k√§yt√§nt√∂ihin tai K√§ytt√∂ehtoihin.

‚ÄĘ Laillisuus- ja s√§√§ntelyvelvoitteidemme ja sitoumustemme noudattamiseksi, mukaan lukien vastuullinen pelaaminen ja rahanpesus√§√§nn√∂kset. Saattaa olla, ett√§ meit√§ vaaditaan k√§ytt√§m√§√§n ja s√§ilytt√§m√§√§n henkil√∂tietoja kuten l√§√§ketieteellisi√§ tietoja, mink√§ tahansa ep√§ilytt√§v√§n k√§yt√∂ksen, petollisen toiminnan, rikoksen, ongelmapelaamisen tai muun mahdollisen riskin est√§miseksi, havaitsemiseksi tai tutkimiseksi;

Alla on suuntaa antavasti listattu tilanteista jolloin henkilötietoja saatetaan juridisista tai sääntöjen mukaisista syistä kerätä tai käyttää:

‚ÄĘ Pelaajan ohjaaminen oikean maan sivustolle lisenssimme ehtojen mukaisesti;
‚ÄĘ Palvelujamme tarjotaan ainoastaan oikeutetuille henkil√∂ille;
‚ÄĘ Jotta voidaan seuloa pelaajia petostentorjuntaohjelmistojen varalta
‚ÄĘ Kaikenlaisen rikollisen toiminnan torjumiseksi, l√∂yt√§miseksi ja asian ajamiseksi
‚ÄĘ Henkil√∂llisyytesi vahvistamiseksi ja rahal√§hteen l√∂yt√§miseksi mink√§ tahansa maksutapahtuman yhteydess√§;

‚ÄĘ Tuotteidemme ja palvelujemme suoramarkkinointiin ja tapahtumiin liittyv√§√§ yhteydenpitoa varten eri alustoilla, kuten s√§hk√∂posti, puhelu, tekstiviesti, push-viesti tai muu soveltuva tapa. Rekister√∂intisi yhteydess√§ sinulta tiedustellaan haluatko vastaanottaa markkinointiviestint√§√§. N√§in ollen pyyd√§mme suostumuksesi rekister√∂ityess√§si. Voit tehd√§ valinnan ett√§ et vastaanota suoramainontaa lainkaan. Voit my√∂s valita mist√§ l√§hteest√§ suoramainontaa haluat vastaanottaa. N√§it√§ asetuksia on mahdollista milloin tahansa my√∂s muuttaa kirjautuessasi omalle pelitilillesi tai ottamalla yhteytt√§ asiakastukeen, joko s√§hk√∂postilla tai live-chatissa. Vaihtoehtoisesti voit l√§hett√§√§ s√§hk√∂postia osoitteesee [email protected] tietosuojasta vastaavalle henkil√∂lle.

‚ÄĘ Mist√§ tahansa tarvittavasta laillisesta syyst√§. Siin√§ tapauksessa henkil√∂tietosi kuitenkin turvataan eik√§ niit√§ k√§ytet√§ mill√§√§n ep√§oikeidenmukaisella tavalla. Henkil√∂tietoja ei k√§sitell√§ siten ett√§ se loukkaisi henkil√∂n oikeuksia, vapautta tai loukkaisi henkil√∂√§ (kuten sin√§) mill√§√§n tavalla. Jotta voidaan m√§√§ritt√§√§ voidaanko tietojasi t√§ll√§ pohjalla k√§sitell√§ harkitsemme useita tekij√∂it√§ kuten mitk√§ ovat kohtuulliset odotuksesi tietojen k√§sittelylle, tietojen luonne ja k√§sittelyn vaikutus sinuun.

Tällaisessa tapauksessa saattaa olla mahdollista pyynnöstäsi saada raportti arviosta joka on tehty ainoastaan laillisuusperustein. Sinulla on myös oikeus vastustaa menettelyä, joka ei tosin ole välttämättä absoluuttinen oikeus.

Tietoja käsitellään laillisin perustein seuraavista syistä:

‚ÄĘ Tuotteidemme ja palvelujemme k√§ytt√∂ vied√§√§n henkil√∂tasolle - tarjotaksemme r√§√§t√§l√∂idymp√§√§ asiakaspalvelua (esimerkiksi pelaajahistoriaa tuotesuosituksissa); Mik√§li et halua vastaanottaa personoituja palveluita voit poistaa asetuksen ottamalla yhteytt√§ asiakaspalveluun tai l√§hett√§m√§ll√§ s√§hk√∂postin osoitteeseen [email protected].

‚ÄĘ Parantaaksemme tuotteitamme ja palvelujamme - analysointi ja tutkimustarkoituksissa kuten tilastolliset ja trendianalyysit analysoidaksemme suosikkituotteet ja palvelut sek√§ parantaaksemme niit√§;

‚ÄĘ Yhteydenpito sinuun: Kyselyihin, tiedusteluihin ja valituksiin vastaaminen, ohjaaminen vastuullisen pelaamisen asiantuntijoille sek√§ yleisesti toimet pelaajakokemuksen parantamiseksi. Lokien k√§ytt√∂ toistuvien ohjelmisto-ongelmien ratkomiseksi, samoin yhteydenpitoon kampanjoista tai kilpailuista joita olet valinnut.

‚ÄĘ Pelikokemuksesi turvaamiseksi entisest√§√§n - verkon turvallisuusn√§k√∂kohdat ovat meille pelintarjoajana hyvin keskeinen asia kuten asiakkaiden verkkoyhteyksien jatkuva turvaaminen.

Niissä tapauksissa, joissa tietoja voidaan pitää arkaluontoisina, käsittelemme niitä ainoastaan jos:
‚ÄĘ Olet antanut meille nimenomaisen suostumuksesi
‚ÄĘ Se on v√§ltt√§m√§t√∂nt√§ velvoitteidemme hoitamisen ja erityisten oikeuksiemme tai lains√§√§d√§nn√∂n kannalta (ty√∂tt√∂myys, sosiaaliturva, sosiaalisen suojelun laki);
‚ÄĘ Liittyen henkil√∂dataan jonka olet tehnyt julkiseksi;
‚ÄĘ Oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, noudattamiseksi tai puolustamiseksi
‚ÄĘ yleisen edun, EU:n tai osakkuusvaltion lain mukaista

Mikäli et toimita meille jotakin tiettyä henkilötietoa, saattaa se aiheuttaa ettemme kykene tarjoamaan sinulle tuotteitamme tai palvelujamme.

5 Evästeet

Evästeet ovat ratkaisevan tärkeitä tiettyjen sivustojemme osien toiminnallisuuden ja turvallisuuden säilyttämisessä. Me käytämme niitä myös tehdäksemme sivuistamme nopeammat, helpommat ja personoidummat juuri sinulle.

Tämän johdosta evästeet keräävät joitain henkilökohtaisia tietoja sinusta, kun käyt verkkosivustoillamme. Voit valita hyväksytkö vai hylkäätkö tietyntyyppiset evästeet ja hallinnoida tätä ominaisuutta oman laitteesi selaimen asetuksissa. Teemme tämän tiettäväksi näyttämällä oman evästeilmoituksemme kun vierailet sivustollamme.

Ole hyvä ja tutustu evästekäytäntöömme saadaksesi lisätietoa.

6 Missä tilanteissa luovutamme henkilökohtaisia tietojasi?

Joissain tilanteissa Betzerk jakaa tietojasi kolmannen osapuolen kanssa. Pienentääksemme tiettyjä riskejä, suoritamme tarkistuksia varmistaaksemme, että yritykset joiden kanssa työskentelemme, antavat tiedoillesi saman suojan ja huolellisen käsittelyn minkä mekin tarjoamme. Sekä Betzerk että ko. yritykset ovat velvoitettuja käsittelemään tietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja toteuttamaan velvoitteemme sopimuksellisilla toimenpiteillä.

Seuraavissa tilanteissa luovutamme tietoja kolmannelle osapuolelle:

‚ÄĘ Sinun informoimisesi t√§rkeist√§ muutoksista tai ominaisuuksien kehityksist√§ ja tuotteiden sek√§ kyseisten palveluiden kohdalla tapahtuvista toimenpiteist√§.
‚ÄĘ Jos s√§√§ntelyelin on meid√§t m√§√§r√§nnyt tekem√§√§n niin.
‚ÄĘ Saatamme ohjeistaa ja valtuuttaa pelaajan rahoituslaitoksen ilmoittamaan s√§√§ntelyelimen vaatimaa tietoa tilin haltijan tili√§ kunnioittaen.
‚ÄĘ Kun tarkoituksena on vakiinnuttaa, toimeenpanna tai puolustaa meid√§n laillisia oikeuksiamme.
‚ÄĘ Petosten tutkinta- ja valvontatarkoituksessa tapauksissa, joissa Betzerkilla on hyv√§ksytt√§v√§ aihe ep√§ill√§ pelitilill√§ tapahtuvia v√§√§rink√§yt√∂ksi√§.henkil√∂llisyyden todentamispalvelut.
‚ÄĘ Henkil√∂llisyyden tarkastusvirastojen kanssa;
‚ÄĘ Palveluntarjoajat joiden palvelut tukevat omiamme, kuten rahalaitokset tai kokonaisuudet jotka tukevat maksupalvelujamme
‚ÄĘ Kolmannen osapuolen kokonaisuudet joiden kautta tulet asiakkaaksi
‚ÄĘ Ulkopuolisille tilintarkastajille jotka riippumattomina auditoivat yrityst√§mme pelintarjoajia sitovien erityisten lakien ja s√§√§nt√∂jen noudattamisessa.

7 Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Voidaksemme tarjota sinulle palveluitamme, sinulta keräämämme henkilötiedot voidaan siirtää, tallentaa tai käsitellä ETA:n ulkopuolella sijaitsevassa kohteessa. Tällaisissa tapauksissa Betzerkin on pidettävä yllä kaikki asianmukaiset suojatoimet varmistaakseen, että kyseiset henkilötiedot suojataan samoilla standardeilla kuin mitä tehtäisiin ETA-alueella.

Sitoudumme varmistamaan, että henkilötietojasi siirrettäessä ETA:n ulkopuolelle käytämme asianmukaisia ja varmoja sopimusvalvontatoimenpiteitä, jotka suojaavat oikeuksiasi ja henkilökohtaisia tietojasi.

8 Tietojen säilyttäminen

Säilytämme tietojasi vain niin pitkään kun se on kohtuullisen tarpeellista suorittaaksemme yllämainitut toimenpiteet ja hoitaaksemme tyydyttävästi lailliset velvoitteemme. Kun lopetat palveluidemme käytön, me tavallisesti säilytämme henkilökohtaiset tietosi vielä jonkin aikaa.

Tiettyjä tietoja säilytetään 10 vuotta palvelun käytön lopetettuasi.

9 Oikeutesi ja omat valintasi tietojesi suhteen

Henkilökohtaiset tietosi ovat sinun tietojasi ja sinulla on useita oikeuksia, joita voit toteuttaa. Nimittäin:

‚ÄĘ Oikeus saada tietoa: Sinulla on oikeus tiet√§√§ mit√§ tietoa sinusta on ker√§tty ja k√§yt√∂ss√§.

‚ÄĘ Oikeus omiin tietoihisi: Sinulla on oikeus pyyt√§√§ ote henkil√∂kohtaisista tiedoistasi, joita meill√§ sinusta on. Kyseess√§ on henkil√∂tietolain mukainen omien tietojen tarkastuspyynt√∂. Jos haluat tehd√§ pyynn√∂n, ole yst√§v√§llinen ja ota yhteytt√§ asiakastukeen tai tietosuojavirkailijaan (DPO): [email protected].

‚ÄĘ Oikeus tulla unohdetuksi: Joissain tapauksissa voit pyyt√§√§ meit√§ poistamaan hallussamme olevat henkil√∂kohtaiset tietosi. On huomattava, ett√§ t√§m√§ ei vapauta meit√§ muiden lakien mukaisista s√§ilytysoikeuksista. Voit pyyt√§√§ tulla unohdetuksi, kun:
‚ÄĘ Tieto ei ole en√§√§ tarpeen suhteessa siihen tarkoitukseen, mihin se on alun perin ker√§tty (kuten on selitetty yksityisyystiedotteessamme)
‚ÄĘ Olet aiemmin antanut suostumuksesi tietojesi k√§ytt√∂√∂n, mutta p√§√§tt√§nyt vet√§yty√§ siit√§ ja me emme pysty oikeuttamaan s√§ilytyst√§ muulla tietosuojalaissa olevalla klausuulilla.
‚ÄĘ K√§sittelemme tietoja perustelluista eduistamme ja emme voi osoittaa ylivoimaisia perusteltuja syit√§ jatkaa tietojen k√§sittely√§;
‚ÄĘ Meill√§ ei ole tietosuojalain mukaista laillista perustetta k√§sitell√§ tietoja
‚ÄĘ Data tulee poistaa lain vaatimassa tarkoituksessa

‚ÄĘ Oikeus tietojen siirrett√§vyyteen: Sinulla on oikeus saada itsellesi henkil√∂kohtaiset tietosi, jotka olet meille toimittanut‚Äďyleisesti k√§yt√∂ss√§ olevassa koneellisesti luettavissa olevassa muodossa. T√§m√§n johdosta voit vastaanottaa ja uudelleen k√§ytt√§√§ tietojasi omiin tarkoituksiisi erilaisten palveluiden yhteydess√§.

‚ÄĘ Oikeus tietojen oikaisuun: Sinulla on oikeus ottaa meihin yhteytt√§ pyyt√§√§ksesi tiedon korjausta ja oikaisua yll√§pit√§mist√§mme virheellisist√§ tai ep√§t√§ydellisist√§ henkil√∂tiedoistasi.

‚ÄĘ Oikeus rajoittaa henkil√∂tietojen k√§sittely√§: Sinulla on oikeus rajoittaa henkil√∂tietojesi k√§ytt√∂√§ tietyiss√§ olosuhteissa.

‚ÄĘ Oikeus kielt√§√§ henkil√∂tietojen k√§sittely: Tietynlaisen tilanteen perusteella voit kielt√§√§ henkil√∂kohtaisten tietojesi k√§sittelyn, toisin sanoen sinulla on oikeus kielt√§√§ tietojesi k√§ytt√∂ suoramarkkinointitarkoituksiin (mukaan lukien profilointi); henkil√∂tietojen k√§sittely joka liittyy tieteelliseen ja historialliseen tutkimukseen tai tilastotarkoituksiin.

‚ÄĘ Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkil√∂tietojesi k√§yt√∂st√§ myynti- ja markkinointitarkoituksiin milloin tahansa ottamalla yhteys asiakaspalveluun tai s√§hk√∂postilla osoitteeseen [email protected].

‚ÄĘ Oikeus olla olematta Automatisoidun prosessoinnin kohteena: K√§yt√§mme joskus j√§rjestelmi√§, joiden avulla teemme henkil√∂tietoihisi perustuvia automatisoituja p√§√§t√∂ksi√§. N√§m√§ automatisoidut p√§√§t√∂kset voivat vaikuttaa tuotteisiin, palveluihin, palveluiden k√§ytt√∂oikeuteen tai muihin toimintoihin, joita tarjoamme sinulle nyt ja tulevaisuudessa. Sinulla on oikeus vastustaa automatisoinnin perusteella tehtyj√§ p√§√§t√∂ksi√§, ja sen sijaan pyyt√§√§ oikean ihmisen v√§liintuloa ja p√§√§t√∂ksen tekoa, jos koet, ett√§ asiasta aiheutuu sinulle laillisia huolia. T√§m√§ p√§tee my√∂s henkil√∂tietoihin, joita k√§ytet√§√§n suoramarkkinointitarkoituksiin (profilointi mukaan lukien).

Tätä oikeutta ei sovelleta, jos
‚ÄĘ k√§sittely on tarpeellista meid√§n v√§lisen sopimuksen toiminnalle
‚ÄĘ se on lain valvonnan alla.

10 Tietosuoja

Käsittelemme tietojasi erittäin huolellisesti ja tiukasti. Olemme sitoutuneita suojelemaan meille antamiasi henkilötietoja. Teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että kaikkia sivustojemme kautta kerättyjä tietoja käsitellään turvallisesti ja tämän käytännön, tiukkojen tietosuojastandardien ja ISO27001 -periaatteiden mukaisesti.

11 Ota yhteyttä

Jos tarvitset lis√§tietoa henkil√∂kohtaisista tiedoistasi tai siit√§, miten k√§yt√§mme niit√§, √§l√§ ep√§r√∂i ottaa yhteytt√§ tietosuojavastaavaamme (DPO) l√§hett√§m√§ll√§ s√§hk√∂postia suoraan osoitteeseen [email protected]. Huomaathan, ett√§ kaikkiin tietosuojavastaavalle l√§hetettyihin kysymyksiin vastataan vain virka-aikana.

12 Valitukset

Mik√§li haluat tehd√§ valituksen siit√§ miten henkil√∂titeojasi k√§sittelemme, ole yst√§v√§llinen ja ota yhteytt√§ meihin s√§hk√∂postitse tutkiaksemme asian, osoitteeseen [email protected].

Mik√§li et ole tyytyv√§inen vastaukseemme tai emme k√§sittele henkil√∂kohtaisia tietojasi mielest√§si lain mukaisella tavalla, voit j√§tt√§√§ valituksen asiasta johtavalle tietosuojaviranomaiselle - the Office of the Information and Data Protection Commissioner (IDPC) ‚Äď tai kansalliselle tietosuojavaltuutetulle.

13 Tietosuojakäytännön muutokset

Betzerk varaa oikeuden tarkistaa, lisätä tai muokata tätä asiakirjaa ajoittain. Ole ystävällinen ja tarkista se aika ajoin päivitysten tai muutosten varalta.

Mikäli tietosuojailmoitukseen tehdään aineellisia muutoksia, mukaan lukien muutokset millä tavalla käytämme henkilötietojasi, saat niistä ilmoituksen ennen kuin muutokset astuvat voimaan. Tämä ennakkoilmoitus antaa sinulle sopivan harkinta-ajan ymmärtää mistä muutoksissa on kyse ennen kuin ne astuvat voimaan, ja aikaa päättää haluatko hyväksyä nämä muutokset. Mikäli et halua hyväksyä muutoksia tietosuojailmoitukseemme, tai muutoin et hyväksy muutoksia aikarajan sisällä, saattaa olla ettemme enää jatkossa pysty sinulle tarjoamaan tuotteitamme ja palvelujamme tai osaa niistä.

Tämä menettelytapa päivitettiin viimeksi 13. tammikuuta vuonna 2021.

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Familypot B.V., Curacaoon rekisteröity yritys, jonka rekisteröintinumero on 154188 ja rekisteröity osoite Fransche Bloemweg 4, Willemstad, Curacao ja FifthStreet Tech Ltd, yritys joka on rekisteröity Kyprokselle ja sen rekisteröity osoite on Voukourestiou, 25, Neptune House, 1st floor, Flat/Office 11, Zakaki, 3045, Limassol, Kypros. Familypot B.V. on kokonaan Fifthstreet Tech Ltd:n omistama tytäryhtiö, jossa viimeksi mainittu tarjoaa verkkosivuston toimintaan liittyviä hallinto-, maksu- sekä tukipalveluja.

Familypot B.V toimii seuraavalla lisenssillä, jonka on myöntänyt Antillephone #8048/JAZ.

18+

Uhkapelaaminen voi johtaa riippuvuuteen. Pelaa vastuullisesti. www.gamblingtherapy.org & www.gamblersanonymous.org

¬© 2022 BETZERK.COM. KAIKKI OIKEUDET PID√ĄTET√Ą√ĄN.

Pelien & maksutapojen tuottajat

Interacinstadebitpsp-idebitVISAmastercarddiscover-transparentJCB logo.svgdinerclub-transparentklarnaMuchbetterCashtocode-footerNetEntYggdrasilEvolutioniSoftBetMicroGamingNYXQuickSpin